Om Lokalannoncer

Tænk bæredygtigt - køb lokalt og støt lokalt!

Lokalannoncer er en dansk annonceplatform, som hjælper små lokale erhvervsdrivende og foreninger med digital markedsføring. Lokalannoncers søgetjeneste filtrerer og præsenterer information for at hjælpe privatpersoner med at finde og komme i kontakt med lokale producenter og lokale handlende samt finde lokale foreninger, arrangementer og events.

Vores mission er at skabe en fleksible og økonomisk tilgængelig annonceplatform for lokale erhvervsdrivende og foreninger, så de kan udbrede kendskabet til deres produkter og ydelser.

Vores vision er at skabe et bæredygtigt lokalt erhvervs- og foreningsliv, hvor kunderne køber lokalt producerede varer og ydelser, så vi i fællesskab kan bidrage til at nedbringe CO2-udledningen samt styrke de lokale samfund og kultur til vores fælles bedste.

Lokalannoncer.dk introducerer med andre ord en helt ny og dynamisk annonceplatform til at komme i kontakt med kunderne på - lige fra salg friske landbrugsvarer ved vejkanten, fisk over kajen, lokale detailhandlende og håndværkere til arrangementer og events.

Vores løsning er enkel, fleksibel og dynamisk. Opret en annonce når som helst og hvor som helst, ingen deadline og du kan altid ændre i dine annoncer.

Lokalannoncer.dk har også udviklet en webapp til smartphones og tablets med de samme funktioner som websiden, hvor interesserede kunderne og borgerne kan se, hvornår du har åben og hvilke gode tilbud du har samt får overblik over lokale arrangementer og events.

På websiden bliver de forskellige virksomheder og foreninger vist med en kort præsentation af virksomheden med tilhørende billeder, og der er mulighed for at skrive gode tilbud, åbningstider og events. På siden vil der være et link til maps med virksomhedens beliggenhed, så det er muligt at lave en rutevejledning.